Shërbimet e kujdesit dentar
në Klinikën Andent

Rreth Nesh

 

Mirësevini në
AKliniken Andent

 

Shërbimi i kujdesit dentar në Klinikën Andent. Shërbimi merret me diagnostikimin dhe terapinë e patologjive të kavitetit oral që kërkojnë trajtim kirurgjiko-rikonstruktiv; ai gjithashtu diagnostikon sëmundjet që kanë të bëjnë me distriktin oral dhe maksilofacial në përgjithësi.

Veçanërisht kryhen këto aktivitete: Diagnostifikimi i lezioneve të mukozës orale (lezionet inflamatore, preneoplazike, neoplazike) dhe trajtimi i tyre me një protokoll tradicional ose me përdorimin e teknikave të tjera.

Trajtimi diagnostik dhe kirurgjik i patologjive dentare (ekstraksioni dentar, trajtimi kirurgjikal ose kirurgjiko-ortodontik i inkluzioneve dentare, patologjia e periapiksit).

Vendodhja jonë

 

Klinika jonë ka një vendndodhje të përsosur për klientët ndërkombëtarë dhe vendas. E vendosur pranë qendrës së Tiranës, do ta keni më të lehtë të vizitoni çdo atraksion që Tirana ofron.

Rezervoni një
konsultë

Ne jemi në dispozicionin tuaj!

[email protected]
+355(0) 69 375 5065

    Emri

    E-mail

    Nr. Telefoni

    Panoramex

    Mesazhi