Rreth Nesh

Stafi ynë rrjedh nga Dr. Anduela Çurmaku një nga dentistet më të mira në Shqipëri. Andent është një nga klinikat dentare më të mira në Shqipëri, e cila me një eksperiencë 15 vjeçare që nga viti 2007 ka ofruar zgjidhjen e problemeve dentare për më shumë se 15,000 pacientë nga e gjithë Shqipëria dhe e gjithë Europa. Korrektësia, siguria, garancia maksimale e pajisjeve dhe e sistemeve me cilësitë më të mira europiane na ka diferencuar duke u bërë lider në sektorin shqiptar.

Në një gamë të gjerë shërbimesh Andent ka ofruar gjatë gjithë këtyre viteve zgjidhje për problemet e shëndetit oral duke filluar nga implantet dentare pa dhimbje, te rigjenerimi i kockave dentare, nga problemet e piorresë te protezat dentare, nga estetika dentare te korrigjimi i defekteve dentare te patologjitë e kranio- Kompleksi cerviko-mandibular. Stafi ynë përbëhet nga kirurgët më të mirë maksilofacialë të cilët janë të specializuar në universitetet më të mira evropiane.

Stafi ynë rrjedh nga Dr. Anduela Çurmaku një nga dentistet më të mira në Shqipëri. Doktoresha Anduela Çurmaku ka përfunduar Universitetin e Mjekësisë në Tiranë në degën e stomatologjisë si studente ekselence dhe tashmë ka një përvojë 10 vjeçare, me talentin e saj ka trajtuar qindra pacientë shqiptarë dhe europianë. Dr. Anduela ka ndjekur trajnime të ndryshme në Evropë dhe ka marrë pjesë në disa konferenca ndërkombëtare mbi stomatologjinë.

Ka kryer studimet Master i cili zgjati dy vjet për Ortodoncinë në Medic line Stewart duke përfshirë edhe kursin teoriko-praktik të Kirurgjisë Implantare dhe Rigjeneruese në MegaGen Albania dhe Radiopharma Dental. Doktoresh Anduela punon me shumë pasion dhe përkushtim së bashku me stafin e stomatologëve Andent ata formojnë një nga stafi më të kualifikuar duke ofruar 100% siguri maksimale për pacientët. Andent sot ekzaminon pacientë nga Shqipëria, Italia, Franca, Belgjika, Zvicra dhe shumë vende të tjera evropiane. Ejani në Andent dhe merrni kujdesin maksimal për dhëmbët tuaj.

Buzëqesh me Andent.

Stafi ynë

Anduela Çurmaku

Anduela Çurmaku

Stomatolog
Blerta Çurmaku

Blerta Çurmaku

Sekretari/a
Ermal Cuadari

Ermal Cuadari

Teknik Dentar
Laurent Bixheku

Laurent Bixheku

Stomatolog
Leonard Maci

Leonard Maci

Koordinator i klinikës së turizmit dentar
Manuela Manjani

Manuela Manjani

Stomatolog
Marvin Dedaj

Marvin Dedaj

Asistent/e Dentisti
Rudina Bitri

Rudina Bitri

Recepsioniste
Safjela Baja

Safjela Baja

Stomatolog

Galeria

Galeria

Protokolli i sigurisë

Për të garantuar mbrojtjen e shëndetit të të gjithëve, Klinika Andent ndjek praktikat më të mira dentare dhe standardet më të larta të cilësisë së higjienës. Në praktikat stomatologjike shumë-profesionale të klinikës Andent, janë miratuar gjithmonë protokolle specifike të sigurisë dhe higjienës që janë në përputhje me udhëzimet ndërkombëtare.

Për të garantuar shërbimin më të mirë të mundshëm, gjatë të gjitha trajtimeve, në Andent ne përdorim mjetet më moderne në këtë sektor:

 • Skaner oral intra dhe ekstra
 • Teknologji lazer
 • Testi i ADN-së dhe testi bakterial
 • Kamera intraorale
 • CT dentare 3D

Rezervoni një konsultë falas tani!

Rezervoni një
konsultë

Ne jemi në dispozicionin tuaj!

[email protected]
+355(0) 69 375 5065

  Emri

  E-mail

  Nr. Telefoni

  Panoramex

  Mesazhi